Донирајте

Вие, вашите деца или вашето училиште го сакате Жикомпри. Можете да го поддржите проектот со донација.

Развојот на софтвер одзема многу време, а потребен е хардвер и други трошоци.


Ако сакате да го поддржите развојот на Жикомпри, ве молиме станете покровител на Жикомпри на Patreon:


Исто така, можете да го донирате износот по ваш избор на KDE:

Донирајте на KDE


Ви благодариме што поддржувате слободен софтвер во образованието.


Patreon

Благодарност до сите што го поддржаа Жикомпри на Patreon!


18 Gigas

The Baiel Family

Alexey Vazhnov ☀ Andrei Baltuta ☀ Bart Van Loon ☀ Chandresh Prakash ☀ Federico Sogaro ☀ Invisible Stalkers ☀ Jim Garrison ☀ Patrick Nafarrete ☀ Sebastian Tur

Albert Astals Cid ☀ Alexander Riethmüller ☀ Ilya Diallo ☀ Karl Ove Hufthammer ☀ roman_the_ant ☀ Stephen Paul Weber

Chris Olsen ☀ Cyrille Largillier ☀ Errepunto ☀ Jean Domas ☀ Matias Lavik ☀ PlayKodo - Aprendizaje Digital ☀ Sebastian Blei ☀ Simon Chatain ☀ svuorela ☀ Дар'яGCompris Thank-you